На Дніпропетровщині у лісосмузі знайшли мертвим військовослужбовця

14.12.2021 20:04   -

14 грудня у районі села Вільне, що на Дніпропетровщині, біля автодороги Губиниха-Вільне в лісосмузі співробітники поліції виявили тіло військовослужбовця з ознаками насильницької смерті, – йдеться на офіційній сторінці 93-ої окремої механізованої бригади «Холодний Яр» у Facebook.

Поліція встановила, що смерть військовослужбовця настала внаслідок спричинення йому тяжкого тілесного ушкодження.

Затримали підозрюваних у вчиненні злочину. За попередньою інформацією, ними є військовослужбовці тієї ж військової частини, де проходив службу загиблий.

Командир військової частини призначив службове розслідування.

“У результаті огляду місця події слідчо-оперативна група встановила, що смерть військовослужбовця настала внаслідок спричинення йому тяжкого тілесного ушкодження. Першочерговими слідчо-оперативними діями працівниками поліції встановлено та затримано підозрюваних у вчинені злочину. За попередньою інформацією, ними являються військовослужбовці цієї ж військової частини”, – йдеться в повідомленні.

За фактом смерті військовослужбовця Л. наказом командира військової частини А1302 призначено службове розслідування.

Командування військової частини готове забезпечити сприяння всебічному і неупередженому досудовому розслідуванню правоохоронними органами для встановлення повної картини обставин та подій. За результатами розслідування буде надана додаткова інформація”, – резюмували в пресслужбі бригади.