На Дніпропетровщині корупціонерка стала “Людиною року”

03.02.2021 14:29   -

У Дніпрі до нагороди “Людина року Придніпров’я-2020” представили людину, замішану в корупції. Мова йде про завідувачку «Обласного центру радіаційної безпеки та медичної радіології КУ «Дніпропетровська обласна клінічна лікарня імені Мечникова» Фаїну Куликову. Вручення нагороди відбулося у грудні минулого року, але подія чомусь не здобула належної уваги.

Справа в тому, що пані Фаіна – особа, яка раніше притягалася до відповідальності за зловживання впливом та правопорушення у сфері службової діяльності. Простіше кажучи, Фаїна Куликова вимагала гроші у своїх підлеглих. Суд визнав її винною і покарав штрафом більш ніж на 20 000 гривень.

Фаїна Кулікова, керівниця обласного Центру радіаційної безпеки лікарні Мечникова, була затримана співробітниками СБУ в лютому за вимагання хабарів від 5 медсестер приватної стоматологічної клініки. 27 травня суд затвердив угоду зі слідством та засудив обвинувачену, про що постановлений вирок. Звільнятись сама засуджена не збирається, вважає своє покарання адміністративним штрафом“, – повідомляв іще влітку минулого року телеканал Дніпро-ТВ. 

І ось Фаіну Куликову нагородили почесним званням. І можна було б сказати, що людина виправилась і вже понесла покарання за свої вчинки, але ж справа розглядалась зовсім недавно. Як із такою репутацією можна висуватись на звання “Людина року”?! Невже немає більш достойних медиків?!

Сергей Рыженко, Юрий Скребец, вы что там, с ума посходили? Или это у вас такие шутки юмора? Или вы с Фаиной заодно? Коррупционерку, бравшую взятки с медсестер, заведующую «Областним центром радиационной безопасности и медицинской радиологии КУ «Днепропетровская областная клиническая больница имени Мечникова» Фаину Куликову номинировали на звание «Человек года Приднепровья». А знаете, за что она брала взятки?“, – так коментує ситуацію телеграм-канал “Темний лицар”.