Минулої доби один український воїн був поранений на Донбасі

17.01.2022 09:00   -

Прес-служба ООС повідомила, що упродовж минулої доби, 16 січня, з боку російсько-окупаційних військ було зафіксовано 1 порушення режиму припинення вогню: у бік Катеринівки збройні формування Російської федерації відкривали вогонь з автоматичних і станкових протитанкових гранатометів, а також стрілецької зброї.

Внаслідок дій ворога один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав поранення – воїн перебуває в лікувальному закладі, стан його здоров’я задовільний.

Станом на 7 годину ранку, 17 січня, порушень режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ не зафіксовано.

Учора, 16 січня район проведення ООС відвідала міжнародна делегація на чолі з Міністром закордонних справ Данії Йеппе Кофодом, політичним директором МЗС Данії Крістіною Маркус Лассен та Військовим аташе при Посольстві Королівства Данії в Україні Феліксом Еббестетом. Українську сторону представляли заступник Міністра закордонних справ України Микола Точицький та заступник Командувача об’єднаних сил бригадний генерал Анатолій Шевченко. Метою візиту іноземних високопосадовців стала демонстрація Королівством Данії солідарності та підтримки України у контексті відстоювання суверенітету та територіальної цілісності під час російської агресії.

На зображенні може бути: 7 людей, люди стоять та на відкритому повітрі