Минулої доби на Донбасі поранено українського військового

30.12.2021 08:21   -

Прес-служба ООС повідомила, що 29 грудня внаслідок вогневої активності проросійських терористів на Донбасі один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав поранення – воїн перебуває в лікувальному закладі, стан його здоров’я – середньої важкості.

Загалом, упродовж минулої доби, 29 грудня, з боку російсько-окупаційних військ було зафіксовано 4 порушення режиму припинення вогню.

Поблизу НОВОЛУГАНСЬКОГО ворог вів вогонь з автоматичних станкових гранатометів. У бік ТРЬОХІЗБЕНКИ окупанти відкривали вогонь зі станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Неподалік НОВОСЕЛІВКИ противник відкривав вогонь з автоматичних та станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів, а також стрілецької зброї. На околицях ЗОЛОТОГО-4 збройні формування Російської Федерації відкривали вогонь зі стрілецької зброї“, – сказано в повідомленні.

Станом на 7 годину ранку, 30 грудня, з боку російсько-окупаційних військ порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.