Минулої доби на Донбасі було відносно спокійно

04.02.2021 09:29   -

За повідомленням прес-служби ООС, минулої доби, 3 лютого на Донбасі спостерігалась відносна тиша – терористами було здійснено 2 провокації. Терористи вчинили обстріли українських позицій поблизу Водяного та Гнутового.

Так, неподалік населеного пункту Гнутове російсько-окупаційні війська відкривали вогонь в бік українських позицій з автоматичного станкового гранатомета. А поблизу Водяного, що на Приазов’ї, окупанти здійснили кілька пострілів з підствольного гранатомета“, – зазначено в повідомленні.

Обстріли не призвели до бойових втрат та поранень серед українських військових.

Від початку поточної доби, 4 лютого, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

Прес-служба повідомляє, що за підтримки Командування операції Об’єднаних сил та сприяння Міністерства оборони України і Генерального штабу Збройних сил України, а також керівництва Луганської військово-цивільної адміністрації та координаторів благодійної організації «Пліч-о-пліч», мешканцям прифронтових населених пунктів надано чергову гуманітарну допомогу.

Кілька вантажівок із допомогою призначені медичним закладам Луганщини, дитячим інтернатам та мешканцям прифронтових населених пунктів, які постраждали внаслідок пожеж – загалом 150 тон вантажу. Допомогу надав німецький благодійний фонд “Гайд”.

May be an image of 1 особа, стоїть та просто неба
May be an image of 4 людини, people standing та просто неба