Мецгер склав повноваження голови «Укрексімбанку» після скандального нападу на журналістів, а його дружина заробила 580 тис. гривень в іншому державному банку

06.10.2021 17:23   -

Мецгер заявив, що його «надмірно емоційна реакція та нестримана поведінка стосовно журналістів не мають виправдання». Мецгер, який родом з Кривого Рогу, не сподобалося одне з питань. Після цього він наказав відібрати у них камери та дістати з них записуючі пристрої. під час запису інтерв’ю із головою правління «Укрексімбанку» Євгеном Мецгером на журналістів «Схем» скоїли напад.

Але сім’ї Мецгер не загрожує зубожіння, адже його дружина добре замовляє в іншому державному банку.

Дружина скандально відомого голови правління Укрексімбанку Мецгера, – Юлія Юріївна Мецгер, отримує в ПриватБанку 580 тис. гривень зарплати.

Про це свідчать дані її декларації, передають Українські Новини.

Зокрема, 1 вересня вона задекларувала 580 066 гривень гонорарів та інших виплат. 4 серпня вона задекларувала таку ж суму, отриману в “ПриватБанку”.

 Також варто відзначити, що у подружжя є великі заощадження, більшу частину з яких вони зберігають готівкою: близько 280 000 доларів і 150 000 євро. На рахунках сім’ї знаходиться близько 1 200 000 гривень.

Декларація Юлії Мецгер.  Фото: скріншот сайту НАПКА

Ексюристка Укрексімбанку Юлія Мецгер увійшла за квотою президента Володимира Зеленського в наглядову раду “ПриватБанку” в липні 2019 року. Юлія Мецгер є подругою Олени Кравець. Через це її призначення викликало бурю емоцій у ряду ЗМІ.

Юлія Мецгер так само, як і президент Володимир Зеленський, з Кривого Рогу. Добре знайома з акторами з “95 кварталу”.

Як відомо, президент Володимир Зеленський призначив Мецгер до Наглядової ради ПриватБанку. Мецгер – дружина заступника голови правління Укргазбанку Євгенія Мецгера, який теж родом з Кривого Рогу

Подруга Кравець з 95 кварталу стала членом наглядової ради  націоналізованого ПриватБанку / НВ