Метро у Дніпрі таки почнуть добудовувати

26.07.2020 13:19   -

Головне управління Державного агентства з питань праці в Дніпропетровській області нарешті отримало дозвіл на проведення вибухових підземних робіт для продовження будівництва метрополітена у Дніпрі. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив заступник міського голови Дніпра Михайло Лисенко, оприлюднивши сам дозвіл.

У 2021 році Дніпровський метрополітен планував здати в експлуатацію три нові станції — «Театральну», «Центральну» і «Музейну». Для цього необхідно було прокласти підземні тунелі, для чого треба було ламати граніт під землею вибухами. Втім, дозвіл на проведення таких робіт Головне управління Держпраці в Дніпропетровській області понад рік не видавало, а тому будівництво метра майже зупинилось.

Как проходит строительство метро в Днепре: вид сверху, - ФОТО ...

Сотни совещаний, консультаций и около 400 кг документов , что бы получить эту бумагу формата А 4. И ещё, 279 просраных дней и простоя строительства метро в Днепре. Страна или метро в смартфоне. Решайте сами. Год на получение одного листика. Год и месяц с небольшим . У меня нет слов“, – написав Лисенко.

Немає опису світлини.