Мессі хоче піти з “Барселони”?!

03.07.2020 13:28   -
Автор:

Лідер і капітан “Барселони” 33-річний Ліонель Мессі планує покинути клуб у 2021 році. Зірковий нападник зараз схиляється саме до такого варіанту, попри те, що спочатку гравець і клуб успішно вели переговори про продовження контракту, повідомляє Cadena SER.

Останні невдачі каталонської команди послужили передумовою тому, що аргентинець задумався про зміни у власній кар’єрі. Мессі не подобається, що йому приписують вплив в клубі, якого він ніколи не мав. Крім того, аргентинець не бачить розвитку команди, яке може призвести до нових перемог. Повідомляється, що футболіст не буде продовжувати свій контракт з “синьо-гранатовими”, оскільки втомився від постійних витоків про внутрішні справи клубу, а також від того, що його постійно звинувачують в невдачах команди.

Ліонель Мессі виступає за “Барселону” з 2004 року. За цей час аргентинець вигравав 4 Ліги чемпіонів та 10 разів титул чемпіона Іспанії.

Нагадаємо, нападник іспанської “Барселони” та національної збірної Аргентини Ліонель Мессі і американська гімнастка Сімоне Байлс визнані у 2019 році спортсменами року за версією Міжнародної асоціації спортивної преси.

Автор – Боніфацій