Мер Дніпра Борис Філатов привітав із Днем українського добровольця

14.03.2024 10:43   -

14 березня вважається днем зародження українського добровольчого руху. Це день, коли українці вклоняються мужності та самовідданості тих, хто став на захист України. Зі святом привітав міський голова Дніпра Борис Філатов. Він зазначив, що Дніпро – серце українського добровольчого руху. Про це повідомляє «Наше Місто» з посиланням на публікацію міського голови.

Дніпро став центром формування перших добровольчих підрозділів та батальйонів, де люди з різних сфер життя об’єдналися, аби разом захищати нашу країну.

«Дніпро пишається тим, що свого часу став серцем українського добровольчого руху. Тут формувалися перші добровольчі підрозділи та батальйони. Тут люди різних професій, чиї шляхи могли б ніколи не перетнутися, гуртуватися — аби пліч-о-пліч йти захищати країну», – пише міський голова Дніпра у своїх соцмережах.

Борис Філатов підкреслює, що місто пам’ятає і шанує кожного захисника і кожну захисницю, які боронять Україну від окупантів.

«Місто шанує кожного та кожну зі сміливих героїв, які боронять державу від російської навали. І до скону віків памʼятатиме всіх, хто поклав життя за свободу України», – зазначає міський голова.