Масштабна спецоперація правоохоронців на Дніпропетровщині – затримані десятки наркодилерів

06.12.2020 20:28   -

6 грудня Національна поліція при підтримці полку спецпризначення провела операцію із затримання членів організованої злочинної групи, що займалась збутом наркотичних речовин. Операцію по затриманню провели у Підгородньому біля Дніпра.

В результаті обшуку автомобілів, на яких пересувались злочинці, було вилучено вогнепальну зброю.

6 грудня поліцейські Управління карного розшуку спільно з Управлянням стратегічних розслідувань Дніпропетровської області із залученням полку поліції особливого призначення зупинили колону автомобілів, які рухались в бік м. Новомосковська. У 7 автомобілях знаходились близько 25 чоловіків та жінок, які за оперативною інформацією готувались до вчинення злочину на території одного із міст Дніпропетровської області. На даний момент в зупинених автомобілях тривають обшуки в ході яких вилучено помпові рушниці та карабін“, – повідомила пресслужба поліції Дніпропетровської області.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 ККУ (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Санкція статті передбачає  позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Відео спецоперації по затриманню підозрюваних.