Лікарі проведуть відео-консультацію для мешканців Дніпропетровська

09.10.2014 15:16   -
Автор:

З 15 по 17 жовтня на медичному порталі dnipromed.com у рубриці відео-консультація на запитання мешканців міста будуть відповідати лікарі, громадські діячі та журналісти-волонтери.
Про це повідомляє видання «ГЛАВНОЕ».
Під час консультації гості рубрики говоритимуть про волонтерський рух, потреби бійців АТО та ін. До 15 жовтня зареєстровані користувачі порталу можуть залишати свої електронні запитання до волонтерів. Уся інформація, поставлена у питаннях, залишатиметься конфіденційною. Відео-відповіді будуть розміщені на порталі та в YouTube 15, 16, та 17 жовтня. На запитання дніпропетровців відповідатимуть:
– Наталія Хазан – член спостережної ради при департаменті охорони здоров’я обласної державної адміністрації, журналіст та координатор медичного забезпечення у зоні АТО та медичних закладах, які приймають потерпілих;
– Ірина Пашковська – представник громадської організації «Дніпровська варта», координатор взаємодії з Дніпропетровським військовим госпіталем;
– Іван Кондратенко – заступник головного лікаря центра первинної медико-санітарної допомоги №11, допомогає у військовому госпіталі у Черкаському, волонтер.