Дніпропетровськ «На шляху до енергетичної безпеки»

09.10.2014 15:42   -
Автор:

10 жовтня у Дніпропетровську відбудеться міжрегіональний енергетичний форум «На шляху до енергетичної безпеки».
Про це повідомляє видання «ГЛАВНОЕ».
В рамках події о 9.00 відбудеться відкриття виставки енергоефективних технологій «Лідери енергоефективності».
Всі бажаючі зможуть ознайомитися з новими технологіями та продукцією у сфері енергозбереження, отримати практичну інформацію, кваліфіковану консультацію від провідних компаній та профільних організацій, які працюють у цій сфері. Гості виставки зможуть обміняти флаєри, розповсюджуватимуться біля місця проведення виставки, на корисні подарунки, зокрема, енергозберігаючі лампи. Серед представників ОСББ та ЖБК буде проведено розіграш сертифікатів від Німецького товариства міжнародної співпраці GIZ на проведення енергоаудиту, та розіграш 50 квадратних метрів системи утеплення Ceresit Ceretherm classic від компанії «Хенкель Баутехнік (Україна)».
Проведуть форум у Центрі інноваційних технологій «Парк ракет», що на пр. Кірова, 2
Під час відкриття міжрегіонального енергетичного форуму учасники з усіх регіонів України обговорять інструменти та практики з енергоефективності на місцевому рівні, досвід та ініціативи енергоефективності на регіональному та національних рівнях, енергоефективність у будинках, а також європейські концепти для локальних дій з енергетичної безпеки.
Також у Дніпропетровську планують підписати угоду про співпрацю між обласною радою та Міністерством фінансів федеральної землі Гессен.