Легенда Кирилівки нічний клуб «Техас» з’явився в новому образі

06.08.2021 17:26   -
Автор:

Нічний клуб «Техас» – один із знакових для Кирилівки об’єктів, в 2021 році істотно змінив концепцію. З популярного розважального закладу для любителів активного нічного життя він перетворився на повноцінний комплекс відпочинку, в якому можна цікаво проводити час практично цілодобово. Якими новинками цим літом радує відпочивальниківих легендарний заклад, розказує Azov.UA.

Напевно, кожен курорт у відпочиваючих асоціюється з якимись місцями і закладами, розташованими на ньому. Серед таких об’єктів в Кирилівці – нічний клуб «Техас». Це одне з найбільших і найпопулярніших закладів нічного типу на курорті з майже 25-річною історією. Для сотень любителів запальної музики і танців до ранку за роки існування він перетворився на улюблене місце відпочинку на узбережжі. І за цей час відпочивальники вже встигли звикнути до танців піджєев і атракціону «Родео» з механічним биком на вході.

Але в сезоні 2021 перед відпочиваючими постав зовсім новий «Техас», який повністю змінив не тільки стіни, але і концепцію роботи. Так, стару будівлю клубу знесли дощенту, буквально зрівнявши його з землею. А на його місці всього за кілька місяців виріс абсолютно новий комплекс для відпочинку. Сам же нічний клуб в складі даного комплексу перенесли до пляжної зони.

Сьогодні на місці старого об’єкта зведено нову двоповерхову будівлю. На першому поверсі знаходиться 4 басейни, загальна площа яких становить 350 м.кв. Тут для відпочиваючих доступний великий плавальний басейн і неглибокий дитячий басейн з підігрівом. Також побудовано 2 джакузі з підігрівом, які розраховані на 12 осіб. На другому поверсі розташована додаткова зона відпочинку з шезлонгами. Весь простір зони басейнів разом із зоною відпочинку зайняв площею 1700 м.кв.

В умовах нової реальності азовських курортів, коли відпочиваючим доводиться ділити море з медузами, рішення побудувати басейни довелося як не можна до речі. І останні події на курорті, пов’язані з навалою медуз, показали його своєчасність: поки море на час перетворилося в кисіль з медуз, відпочиваючі могли проводити час біля басейну, не відмовляючи собі в задоволенні покупатися і поплавати.

Крім того, для відвідувачів нового розважального закладу проводиться анімація: для дітей і дорослих організовується різні розважальні заходи, рухливі ігри та конкурси. А вечірнє проведення часу в барі прикрашають танцівниці Go-Go, що задають відпочинку відповідний ритм.

Сам же нічний клуб тепер знаходиться в пляжній зоні. Зараз він теж являє собою двоповерхову будівлю, на першому поверсі якого проходять розважальна програма за участю МС і DJ і самі танці, а на другому розташована лаунж зона, з якої відкривається гарний вид на море. Прямо з клубу за допомогою спеціального дерев’яного покриття облаштований вихід на пляж. Сам пляж обладнаний тіньовими навісами і лавками для відпочинку. Таким чином, тепер танцювати і веселитися можна не тільки під музику, але і під шум моря, а при бажанні відразу з танцполу можна переміститися на освітлюваний пляж.

Побачити, як виглядають нові басейни комплексу «Техас» і пляж перед нічним клубом в будь-який час доби можна за допомогою веб-камер, встановлених на території комплексу. Цілодобова високоякісна трансляція підтримує функцію передачі звуку, що дозволяє також чути музику нічного клубу. Веб-камери комплексу «Техас» доступні за посиланнями:

• https://azov.ua/kirillovka/webcam-texas-pool/
• https://azov.ua/kirillovka/webcam-texas/
• https://azov.ua/kirillovka/webcam-texas-road/

Одним словом, Кирилівка не стоїть на місці, і відомі принади курорту постають перед відпочивальниками в оновленому форматі.