Легендарне дніпровське гумористичне шоу «КаВуН» повертається у новому форматі

09.11.2018 15:15   -
Автор:

16 листопада у Дніпрі стартує осінній кубок «Ліги КаВуН». «Ліга КаВуН» – новий формат легендарного гумористичного шоу, що раніше існувало як відкритий міжвишівський чемпіонат. Змагання розпочнеться о 19:00 у Дніпровському академічному театрі драми та комедії.
Про це повідомляє Інтернет-видання «ДНІПРО. ГОЛОВНЕ» з посиланням на прес-службу Дніпровської міськради.
Студентський чемпіонат «КаВуН» у Дніпрі має понад двадцятирічну історію. Зараз він реорганізувався і масштабувався – у ньому братимуть участь не лише студентські команди, а й збірні гумористичні команди з різних міст України. Оцінюватиме виступи поважне журі у складі відомих персон. Гарний настрій буде забезпечений, тому дніпрян та гостей міста запрошують на свято гумору – «Лігу КаВуН».
Наразі заявки на участь у гумористичному шоу подали 32 команди з Дніпра, Харкова, Херсона, Запоріжжя, Кам’янського, Новомосковська та інших міст.
За рішенням редакторів «Ліги КаВуН», до підсумкового шоу 16 листопада потраплять не всі учасники, а найкращі команди, які поборються за головний грошовий приз – 10 тисяч гривень. Оцінюватиме команди поважне журі у складі відомих особистостей. Зокрема, це телеведучий Павло Костіцин, чемпіон світу з боксу В’ячеслав Узелков, співак, учасник гурту «Авіатор» Ігор Воєвуцький та інші.
Ціна квитка на гумористичне шоу коштуватиме від 50 до 70 грн.
Наразі розпочався перегляд відеоматеріалів, надісланих командами для попереднього відбору.