Київський золотий требл. На полі стадіону імені Романа Шухевича динамівці здобули третій український трофей

14.05.2021 10:08   -

Київське “Динамо” виграло всі трофеї українського футболу в нинішньому сезоні!

Київське «Динамо», обігравши в додатковий час луганську «Зорю» (1:0), здобуло 13-й в історії Кубок України.

На полі стадіону імені Романа Шухевича в Тернополі динамівці отримали з рук представників УАФ почесний трофей, погойдали на руках наставника Мірчу Луческу, після чого продовжили святкування в роздягальні.

ФК Динамо (Киев, Украина) 2020-2021 ᐉ Склад команди, новини, матчі, відео,  росклад, турнірна таблиця - UA-Футбол

Удруге у своїй історії “біло-синя” команда зробила золотий требл – виграла Суперкубок, чемпіонат і Кубок України в одному сезоні.

Сезон 2020/2021 почався з упевненої перемоги в Суперкубку України над “Шахтарем” із рахунком 3:1. Потім динамівці захопили лідерство в національному чемпіонаті і не віддали його до завершення турніру, – розповідає fcdynamo.

Підопічні Мірчі Луческу виграли Кубок України, обігравши у фіналі луганську “Зорю” 1:0. Цей трофей дозволив киянам зібрати всі головні нагороди українського футболу в цьому сезоні у себе.

До сьогодні єдиним подібним випадком був сезон 2006/2007. Тоді в матчі за Суперкубок динамівці обіграли “Шахтар” 2:0 (відзначилися Маркович і Мілевський), упевнено виграли чемпіонат (ті ж +11 очок, що і цього разу), а у фіналі Кубка обіграли “Шахтар” 2:1 (голи забили Клебер і нинішній асистент головного тренера Олег Гусєв).

Чемпіонське святкування найкращої команди України.