Дніпровська асоціація велосипедистів готується до проведення «Велодня-2021»

14.05.2021 09:42   -

#ВелоДніпро2021 відбудеться 30 травня 2021 місце проведення за результатами опитування (маємо 358 учасників голосування) – Тонельна балка, – повідомляє Дніпровська асоціація велосипедистів.

Кожну останню суботу травня проходить самий знаковий для всіх велосипедистів України – «Велодень». І цей рік – не виняток.

Однак в минулому році захід НЕ Відбулося через карантинних обмежень та Пандемія коронавируса.

У цьому році також були сумніви щодо того, чи варто проводить фестиваль. У підсумки все ж Дніпровська асоціація велосипедистів вирішила провести. Однак при цьому організатори врахували нинішню ситуацію і «Велодень-2021» пройде з жорстким дотриманням карантинних обмежень. Це прекрасно вписується в мету заходу – безпека, основою якої стане дотримання соціальної дистанції. Саме в «Велодень» велосипедисти Дніпра хочуть привернути увагу до проблем власників двухколесників. Велика частина з них пов’язана зі слабо розвиненою велосипедне інфраструктурою.

У цьому році довелося скоротити програму конкурсів і повністю викреслити ті, які передбачають контакт між учасниками.

За дотриманням соціальної дистанції стежитимуть спеціальні Маршали з числа волонтерів. Носіння маски є обов’язковою умовою участі в велодня-2021.

Однією з новинок стане впровадження панелі обговорення проблем велоруху в Дніпрі, до участі в якій запрошують представників влади, особливо Дніпровського міськради, поліції і стосуються велоруху громадських і професійних організацій.

На зображенні може бути: текст «локация, яка збере найбльше голосв, стане мсцем проведення велодня-202 тонельна балка, ж/м перемога. кодацька фортеця, старі кодаки. прибережна лсосмуга, ж/м покро... 31.6% 18.2% парк дружби, селище слобожанс... богородицька фортеця, селище ш... лсопарк на ж/м ломивський-1 лисопарк 15.6% 14.0% 11.7% ваш варант (коментар) 7.3% 1.7% 0 25 50 75 100 125»

Немає опису світлини.

Велодень-2021: як він проходитиме у Дніпрі, розповідає Андрій Майбродський – голова Дніпровської асоціації велосипедистів.