Квартира від міста: у Дніпровській міськраді вручили ключі від нової оселі дніпрянину, який потребує поліпшення житлових умов

28.08.2020 19:15   -

Ще один дніпрянин, який потребує поліпшення житлових умов, отримав ключі від нової оселі. Олександр Усков має дружину та двох дітей – сина та доньку.

Чоловік є інвалідом І групи через захворювання опорно-рухового апарату. Згідно з медичним висновком, за станом здоров’я не може мешкати в одній кімнаті з членами своєї родини та має право на першочергове поліпшення житлових умов.

Дніпровська міська рада придбала для нього двокімнатну квартиру загальною площею 50,7 кв. м відповідно до рішення міськради від 20.10.2016 № 5/15 «Про затвердження Програми «Муніципальне житло м. Дніпра» на 2016-2020 роки» (із змінами).

Ключі від нової оселі Олексадру Ускову вручив секретар Дніпровської міськради Олександр Санжара.

«Дякую вам, дякую міській раді. Я активний громадський діяч, член комітету безперешкодного доступу. Буду й надалі працювати на благо міста», – зазначив Олександр Усков.

За останні п’ять років громадянам, які потребують поліпшення житлових умов у Дніпрі, надана 41 квартира, з них – три квартири цього року.