Корбан розповів, чому вирішив йти в депутати

15.06.2015 21:56   -
Автор:

Колишній заступник голови Дніпропетровської обласної держадміністрації Геннадій Корбан пояснив, чому прийняв рішення балотуватися в народні депутати по округу №205 в Чернігівській області.
Про це він розповів в інтерв’ю газеті “Метро Плюс“.
“Сьогодні в парламенті я принесу більше користі, ніж, якщо буду байдикувати – це раз. Тому що округ звільнився – це два. Ну і по-третє, Чернігівська область – така ж прикордонна, як і сьогодні Дніпропетровська, різниця невелика”, – сказав він.
Корбан також вважає, що має рівні з конкурентом шанси пройти в парламент по округу в Чернігівській області.
“У нас є політичні амбіції, і ми будемо їх реалізовувати. Тому що, якщо ми втратимо країну, ми втратимо все”, – підкреслив колишній заступник голови Дніпропетровської обласної держадміністрації.
“Я прийняв рішення йти в політику. Рішення цілком усвідомлене, остаточне і, як кажуть, оскарженню не підлягає. Буду боротися за мандат народного депутата України у виборчому окрузі № 205 Чернігівської області… Я буду висуватися на Чернігівщині. Але це не означає, що я залишаю Дніпро. Це означає, що я хочу змін не в одній області, а по всій Україні, в кожному будинку”, – повідомив він.
За матеріалами: Дніпроград