Днепропетровские коммунальщики обвиняют активиста в срыве ремонта дорог

27.05.2015 18:12   -
Автор:

Департамент коммунального хозяйства и капитального строительства Днепропетровского горсовета опубликовал на своей странице в социальной сети обращение к гражданам, в котором «анонсирует» прекращение ремонта дорог в Днепропетровске из-за проверок инициированных днепропетровским активистом Андреем Бутом, пишет “Днепр вечерний”.
«Шановні дніпропетровці! Ви помітили який великий об’єм робіт щодо ремонту доріг розпочав наш Департамент. В планах Департаменту було відроментувати переважну кількість доріг. Проте, нажаль, нашу роботу на невизначений час законсервовано через позов громадянина Андрія Бута (https://www.facebook.com/profile.php?id=100002693756495)
Він написав скаргу на ім’я Є.Соболєва. Цим скористалось КРУ, через що, для перевірки, всі роботи було заморожено. Завершення перевірки планується як раз на кінець сезону робіт.
Тож, нажаль, Центральний міст, то останні роботи які ми можемо виконати. Емоції звичайно переповнюють, бо хотіли зробити місто красивішим і деякою мірою почало вдаватись».
Читайте также: Гордость Днепропетровска: Лазаренко, Брежнев, Вилкул
По-видимому речь, идет об обращении в Генпрокуратуру по поводу непрозрачности тендеров на проведение работ на ремонт дорог в нашей области. Об этом Андрей Бут также сообщил на своей странице в Facebookе:
«Підприємству «УПС”, про яке йдеться в зверненні ГО «Громадський комітет по боротьбі з корупцією, організованою злочинністю та
порушенням прав громадян» до Генерального прокурора України
Шокіна Віктора Миколайовича щодо порушення законності при проведенні тендерів на будівництво та ремонт автошляхів в Дніпропетровській області, перекрито рахунки. Забезпечення законності та реальної конкуренції при тендерних закупівлях сприятиме економії бюджетних кошті, зростанню обсягу та підвищенню якості виконаних робіт».
Напомним, во время ремонта Нового моста коммунальщики активно использовали соцсеть для информирования о своих успехах.
Читайте также: Дніпропетровські депутати не погодились ухвалювати кулуарну роздачу земельних ділянок