Дніпропетровські депутати не погодились ухвалювати кулуарну роздачу земельних ділянок

27.05.2015 13:12   -
Автор:

Початок голосування по земельних питаннях, яких назбиралось, за даними заступника міського голови Анатолія Крупського, аж 2622, показав, що депутати не готові приймати позитивні рішення. Все через хронічну “хворобу” – непрозорість та кулуарність ухвалення цих питань, пише “Дніпроград”.
За словами депутата Каміля Примакова, якого підтримали більшість депутатів, апарат міськради не оформив належним чином документи, адже депутати не мали змоги ознайомитись з переліком земельних питань, чимало з яких були внесені в останній момент, без належного розгляду, крім того, в черговий раз ціла низка проектів не містить прізвищ громадян, які отримують міські сотки та гектари.
Попри запевняння апарату міської ради в тому, що всі проекти рішень були надіслані депутатам на електронну пошту, депутати з різних фракцій підтвердили, що не отримали їх.
Відтак, аби не змушувати городян, деякі з яких чекають рішення понад півтора роки, наново готувати документи після відмови, було прийнято рішення оголосити тижневу перерву в роботі сесії для ретельного вивчення всіх документів та проектів з розділів 6 та 7 порядку денного міської ради.
Читайте також: У Павлограді домовились про нові назви для вулиць на заміну комуністичним
Ускладнило ситуацію і те, що на момент розгляду земельних питань в залі був відсутній кворум – депутати банально розбіглись. Втім, секретар міськради Галина Булавка вперто не бажала проводити перереєстрацію для визначення реальної кількості присутніх.
Як прокоментував депутат Рублевський, це можна пояснити тим, що багато обранців вирушили до Варшави уболівати за “Дніпро”.
Читайте також: Матч «Днепр» – «Севилья» покажут на больших экранах во всех уголках Днепропетровска