Комік завжди буде смішити: “Зеленський поставив задачу провести Олімпіаду в Україні”

15.09.2020 08:20   -

Про цю надзвичайно захопливу новину повідомив в інтерв’ю виданню “Трибуна” очільник міністерства молоді та спорту Вадим Гутцайт. Президент Володимир Зеленський поставив уряду задачу привезти Олімпіаду в Україну. Міністерство молоді та спорту вже готує технічне завдання для цього.

“Президент поставив задачу привезти Олімпіаду в Україну. Але для цього потрібна матеріально-технічна база. Зараз ми дивимось, можливо це чи ні. Якщо можливо, то що потрібно збудувати. Президент тиждень тому сказав мені дати технічне завдання, що потрібно для олімпійських ігор. Зараз ми це готуємо. Дадуть нам Олімпіаду чи ні – це вже друге питання. Головне, що ми знову будемо будувати спортивні об’єкти, на яких потім будуть тренуватись українці”, — сказав серйозно міністр.

Рік тому новообраний Президент України Володимир Зеленський провів зустріч зі спортсменами і зробив кілька гучних заяв. Він дістав із запиленого шафи блакитну мрію Віктора Януковича – проведення Олімпійських Ігор в Україні:

«Нам потрібен певний план, що ми, скажімо, готові за 3-4 роки все побудувати  і тоді можемо бути в черзі і прийняти Олімпіаду. Ми повинні бути амбітними. Треба дати завдання нашим хлопцям, які шукають інвестиції, дати завдання нашого бюджету, щоб щорічно виділялися гроші на об’єкти, які нам потрібні, а потім будуть використані для Олімпіади», – нагадує “Трибуна” про мрії президента.