Коломойський і Льовочкін змовились – ЗМІ

19.03.2019 13:00   -
Автор:

Бізнесмен Ігор Коломойський і колишній голова Адміністрації президента Януковича Сергій Льовочкін зустрічалися в Ізраїлі, де обговорювали вибори президента. Ігор Валерійович святкував свій 56-й день народження.
Про це повідомляє Інтернет-видання “ДНІПРО. ГОЛОВНЕ” з посиланням на “Gazeta.ua“.
Як розповіли джерела в оточенні Коломойського, це був не просто візит ввічливості. Льовочкін прилітав “промацати ґрунт” і з’ясувати, який вплив насправді має Коломойський на лідера президентської гонки Володимира Зеленського та чи можна якось “взяти участь” у цьому проекті.
Розмова по часу майже збіглась із тим, як в ефірах телеканалу “Інтер”, який належить Льовочкіну, почали з’являтися позитивні сюжети про Зеленського.
“Якщо чесно, то у Льовочкіна склалося враження, що Коломойський більше зрадів би, якби виграла Тимошенко. Це зрозумілий для всіх варіант. А що буде робити Зеленський, ніхто зараз не знає. Може, і він сам не знає”, – переказують підсумки ізраїльського візиту співрозмовники в оточенні екс-глави АП.
Єдиний пункт, на якому Льовочкін, Фірташ і Коломойський точно сходяться – Порошенку не можна дати перемогти вдруге, пише видання.
“Треба розуміти, що насправді у країні залишилось два олігархи. Людей, які мають системний доступ до державних ресурсів, є всього пара: Порошенко і Рінат Ахметов. Більше на країні не заробляє ніхто”, – цитує сайт одного із українських олігархів, не називаючи його прізвища.