Колишній капітан «Дніпра» Руслан Ротань буде Амбасадором у фіналі Кубка України

07.07.2020 14:23   -
Автор:

У середу, 8 липня на стадіоні «Металіст» у Харкові відбудеться фінал Кубку України, в якому зустрінуться київське «Динамо» та полтавська «Ворскла». Амбасадором цього матчу буде уродженець Полтавщини, колишній півзахисник «Динамо», «Дніпра» та національної команди України, а нині — головний тренер молодіжної збірної України Руслан Ротань- про це повідомляється на сайті Української Асоціації Футболу, де майбутній амбасадор відповів на декілька запитань.

Мені приємно, що вибір припав на мене. Дякую керівництву УАФ за довіру, постараюся не підвести. Вважаю, що сам поєдинок буде цікавим. Єдине — шкода, що він пройде без глядачів у зв’язку з карантинними заходами“, – сказав Ротань.

Відомий футболіст після матчу буде супроводжувати головний трофей змагань і візьме участь у нагородженні команд.

Щодо прогнозів про переможців змагань Руслан Ротань був досить стриманим, відзначивши, що результат гри передбачити важко.

«Динамо» — більш досвідчена команда, але недарма кажуть, що кубкові матчі зовсім інші за своєю напругою. Для мене і «Динамо», і «Ворскла» — не чужі. У столичному клубі я провів частину своєї кар’єри, вигравав трофеї. А в Полтаві я народився, за «Ворсклу» виступав мій батько. Тому мені важко віддати комусь перевагу. Буду вболівати за видовищний футбол, а перемогу нехай святкує найсильніший“, – зауважив футболіст.

Автор – Боніфацій