Київ та Дніпро – останні перешкоди на шляху до монополізації всіє влади в руках “монокучки” «слуг».

17.07.2020 20:15   -
Автор:

Сучасна українська політика рясніє артистами та “неврівноваженими”, епатажними типами. Серед них – депутати від “Слуги народа” Верещук і Бужанський, які балотуватимуться на мерів, – це останні торпеди для знищення ще незалежних та опозиційних українських міст.

Нагадуємо, що Ірина Верещук братиме участь у виборах мера Києва – напередодні її кандидатуру підтримала партія «Слуга народу» 87 голосами «за». Праймеріз проходив за участі глави держави Володимира Зеленського, який підтримав Верещук. Ірина Верещук на внутрішньопартійному праймеріз набрала 87 голосів, її найближчий конкурент – 41.

Президент назвав Ірину Верещук «людиною з великим досвідом і практикою».

Загалом «слуги» розглядали як потенційних претендентів на крісло мера столиці п’ять кандидатур. За підсумками праймеріз вони отримали такий рейтинг:

Верещук набрала 87 голосів підтримки

Олександр Дубинський – 41

Микола Тищенко – 30

Дмитро Гурін – 15

Олександр Качура – 3.

Зазначимо, що після праймеріз  Верещук викликала на дебати чинного міського голову Києва Віталія Кличка.

Також нещодавно депутатка в ефірі ток-шоу на одному з телеканалів звинуватила п’ятого президента Петра Порошенка в тому, що нібито він вітав президента РФ Володимира Путіна з Днем Росії в 2014 році, і як доказ надавала публікацію з посиланням на заяву прессекретаря російського президента Пєскова.

Після гарячих суперечок з Порошенком та ведучим Верещук все таки на відео визнала свою неправоту, хоча пізніше спростувала цю інформацію і вимагала від Порошенка судитися зі ЗМІ, які опублікували інформацію про привітання.

А ще раніше інший «слуга» – Максим Бужанський заявив про бажання стати мером Дніпра. Це депутат з Дніпра відомий своїми біцепсами, хамством, агресією та ненавистю до української мови.

Дуже цікаво і влучно охарактеризувала особистість нардепа психолог його землячка.

Лікар поставив невтішний діагноз відомому «слузі» кандидату в мери Дніпра. За визначенням психолога, це самозакоханий тип “нарциса”.

Практикуючий психолог, лікар з Дніпра Єлизавета Кладченко склала психологічний портрет Максима Бужанського. За її визначенням, це егоїстичний тип “нарциса”, що відрізняється самозакоханістю і деструктивним ставленням до оточуючих. Його відмінні риси: зарозумілість, зверхність та пихатість. Бужанський в політиці – це, як мінімум, кошмар і біда для Дніпра і його жителів. Про це вона написала на своїй сторінці в Фейсбук, давши розгорнутий аналіз: «На вулиці беру в руки листівку глянути, що мені дали. На зеленому тлі на мене дивиться такий напомаджений відретушований альфа самець а ля 90-і роки … Сторінка кандидата мене привела в шок. Це не сторінка політика, а людини, яка від дзеркала відійти не може, чистий тип нарцису у всьому розмаїтті, фотки з біцепсами і татуюваннями з годинником розміром з «куранти», фотографії з голим торсом, а якщо одягнений, то все в брендах і лейблах».

Автор – Боніфацій