Бужанський заявив, що піде на вибори мера тільки якщо “партія скаже”

19.06.2020 09:28   -

Один із імовірних кандидатів на посаду міського голови Дніпра – нардеп Максим Бужанський, у відеоінтерв’ю заявив про те, що поки не збирається іти у мери Дніпра.

В якості причини він назвав те, що до цих пір партія “Слуга народа” не давала йому таких повноважень і він не хоче бути “самозванцем”.

На пряме питання, чи йде він у мери Дніпра, бужанський відповів наступне:

Як вирішить фракція, партія… Неможливо бути самозванцем. Для того, щоб сказати “я йду в мери Дніпра від “Слуги народа”, а не просто “я йду в мери Дніпра”, я маю отримати офіційний мандат від партії “Слуга народа“, – сказав Бужанський в бесіді з журналістом Апасовим.

Нагадаємо, що трохи раніше, 17 червня, максим Бужанський в ефірі одного з телеканалів прямо сказав, що хотів би стати мером Дніпра.

Втім, шанси на перемогу в Бужанського можуть бути значно меншими, ніж він сам очікує – пропрезидентська партія ще не визначилась зі своїм кандидатом, про що ми писали раніше. Окрім того, постать Бужанського, що є близьким до олігарха Коломойського, навряд чи є бажаною для Зеленського в якості міського голови Дніпра.