Каміль Примаков привітав золотих медалістів Дніпропетровська

29.05.2015 14:37   -
Автор:

Голова комісії міськради з питань освіти, культури, молоді та спорту, керівник фракції у міськраді «Солідарність» – Блок Петра Порошенка» Каміль Примаков привітав випускників – золотих медалістів. Цього року в сесійній залі міськради на свято «Золота надія – 2015» зібралося 135 випускників шкіл Дніпропетровська.
Про це повідомляє видання “ДНЕПР. ГЛАВНОЕ” з посиланням на прес-службу політсили.
«Шановні випускники, бажаю вам нових перемог, щоб кожен з вас знайшов свій шлях в житті. Ви надія і майбутнє нашої країни, ви ті, хто її буде змінювати», – сказав Каміль Примаков, вітаючи випускників.
Самі ж випускники хочуть змінювати Україну, аби вона стала сильною європейською державою.
«Хочу стати юристом, змінювати свою державу саме в такий спосіб. Нам не вистачає законопроектів, які б діяли в нашій державі так як вони мають діяти. Законопроекти мають реформувати нашу державу, робити її сучасною, в той же час покращувати наше життя і карати тих, хто вчинив злочин», – вважає випускник СШ №35 Кирило Бочаров.
Цього навчального року в м. Дніпропетровськ 249 медалістів, 135 з яких отримають золоті медалі. Найбільше кількість золотих медалістів у школах Жовтневого, Бабушкінського та Ленінського районів міста.