Ярош зробив гучну заяву

12.11.2018 13:30   -
Автор:

Командувач «Української добровольчої армії» Дмитро Ярош заявив про необхідність об’єднаного походу націоналістів на майбутніх виборах президента та парламенту. За його словами, націоналістам треба визначитись із єдиною кандидатурою на головний пост в країні.
Ярош натякнув, що підтримуватиме Руслана Кошулинського на виборах президента, пише «Главком», повідомляє Інтернет-видання «ДНІПРО. ГОЛОВНЕ».
«Під час політичної війни «всіх проти всіх» націоналістам треба об’єднатися і виставити одного кандидата у президенти, а потім і сформувати єдиний список до Верховної Ради», – написав він у Facebook зранку у понеділок.
Ярош відзначив, що сам він не має наміру балотуватись на пост президента і схвально відгукнувся про відмову лідера ВО «Свобода» Олега Тягнибока від походу за булавою.
«Вважаю пропозицію партії «Свобода» про висунення Руслана Кошулинського єдиним кандидатом від націоналістичних організацій логічною і прийнятною», – відзначив він.
Лідер «УДА» також звернувся до націоналістів із закликом «розширити політичний фронт до право-центристського і перемогти заради України».