Ярош вніс законопроект, щоб узаконити Добровольчий Український Корпус

14.07.2015 15:21   -
Автор:

Лідер «Правого сектору» Дмитро Ярош подав до Верховної Ради законопроект «Про Добровольчий Український Корпус» (реєстр. № 2851), який спрямовано на створення законодавчої основи для діяльності Добровольчого Українського Корпусу.
Про це повідомив дніпропетровський нардеп Віталій Купрій на своїй сторінці у фейсбук, пише видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ»
«Мій земляк і товариш Дмитро Ярош подав важливий законопроект «Про Добровольчий Український Корпус» (реєстр. № 2851 від 14.05.2015, – ред.), який спрямовано на створення законодавчої основи для діяльності Добровольчого Українського Корпусу – добровільного військового формування.
Законопроект сприятиме посиленню готовності народу України захищати незалежність і конституційний лад, спираючись на власну волю та ініціативу, в поєднанні з силою та законністю держави.
Читайте також: Дніпропетровських активістів просять заповнити реєстр корупціонерів
Особисто висловлюю підтримку даного законопроекту, адже в умовах фактичної російсько-української війни легалізація добровольчого руху необхідна для того, щоб захистити права громадян, які добровільно, навіть ціною власного життя та здоров’я, бажають захищати Україну від зовнішньої та внутрішньої агресії.
Якби подібні ініціативи були прийняті ще рік тому, то можна було уникнути багатьох жахливих ситуацій, схожих до подій у Мукачеві.
У разі перешкоджання владою його належного розгляду та прийняття, політична партія «Об’єднання українських патріотів – УКРОП» без сумнівів буде діяти рішуче», – заявив Купрій.
Читайте також: В Днепропетровске “Правый сектор” создал “Антикоррупционное бюро”