Які були музичні уподобання Дніпрян, котрі користувалися додатком Shazam

06.04.2021 15:12   -

Смаки у всіх різні, але судячи з рейтингів, тренди зараз задає Тік-Ток.  Пісні, які найчастіше шукали в Дніпрі через додаток Shazam за останній тиждень відстежило видання Vgorode.

Пісня Masked Wolf – Astronaut In The Ocean австралійського виконавця точно у всіх на слуху, її зараз масово використовують для роликів в усіх соціальних мережах. Шазамілі його більше 2 мільйонів разів. Трек про відчуття себе, про депресію від того, що людина довго був «не на своєму місці”. Звідти і головний образ – астронавт в океані.

Трек INNA – Flashbacks румунської співачки вже тривалий час перебуває в топах, шукали в Shazam його більше півмільйона разів. INNA співає про коханого, який далеко. Про те, що її сковує багато почуттів і улюблений тримає її міцно, але вона його відпускає.

На подив, але вже котрий тиждень в дніпровському ТОПі тримається в’єтнамська пісня Ngay Tho – Tang Duy Tan. Мабуть, в нашому місті багато Тік-токери, тому що популярним трек став саме завдяки цій соцмережі. Текст пісні зворушливий, про любов, хоча кліп досить відвертий. Шукали цей трек в світі більше 600 тисяч разів.

Думали, що після в’єтнамської пісні вас вже нічим не здивувати? Аж ні, адже в Дніпрі ще масово шукають японську композицію Nyanpasu Remix | Renge Miyauchi, вона теж з TikTok. Судячи з усього, спочатку це пісня з аніме, а потім її вже почали накладати на милі відео з тваринами і дітьми.

Пісня Minelli – Rampampam співачки з Румунії про чоловіка-зрадника. Виконавиця співає про те, що коханий поранив її в той час, коли він був для неї всім, коли вона довіряла йому. Трек, до речі, досить новий, але його кліп вже набрав мільйон переглядів.