Гравець збірної Данії Крістіан Еріксен знепритомнів і впав на поле під час матчу

13.06.2021 10:36   -

Матч Чемпіонату Європи між збірними Данії та Фінляндії перервали після того, як гравець данців Крістіан Еріксен знепритомнів.

Матч відбувався у Копенгагені.

Інцидент стався на 40-й хвилині. Еріксен, зомлівши, впав на газон. До нього підбігли медики і почали надавати допомогу. Гравець не приходив до тями, тож лікарі вдалися до непрямого масажу серця.

Перерва затягнулася на понад 10 хвилин, після чого суддя відправив команди в роздягальні. В офіційному Twitter Спілки європейських футбольних асоціацій повідомляється, що гру призупинено. Водночас ЗМІ повідомляють, що гравця вже винесли з поля, а диктор на стадіоні попросив уболівальників залишатися на своїх місцях.

Згодом ЗМІ опублікували фото, яке може свідчити про те, що Еріксен залишав поле вже при тямі.

Футболіст збірної Данії Крістіан Еріксен ледь не помер на полі: що варто  знати про моторошний інцидент на Євро-2020 | БукІнфо

УЄФА повідомила, що Еріксена госпіталізували і його стан стабілізувався. Увечері представники організаторів, а також обох команд визначать долю перерваного поєдинку.

Згодом Федерація футболу Данії оголосила, що матч дограють о 21:30. Рішення ухвалили після того, коли стало зрозуміло, що критичної загрози здоровʼю футболіста немає.

Чемпіонат Європи-2020. Груповий етап. Група B. 1-й тур.

Данія – Фінляндія – 0:1

гол: Пог’янпало (60)

ВІДЕО. Шокуючі кадри. Як Еріксен знепритомнів