Гройсман піде на вибори з новою партією, штаб вже запрацював – джерела

25.09.2018 15:30   -
Автор:

Для формування нової політсили у прем’єра створили громадську організацію “Українська стратегія успіху”. У прем’єр-міністра Володимира Гройсмана вже почали підготовку до парламентських виборів.
Про це пише Апостроф з посиланням на оточення глави уряду, повідомляє інтернет-видання “ДНІПРО. ГОЛОВНЕ“.
Відзначається, що у прем’єра відмовилися від використання для цих цілей його “кишенькової” партії “Вінницька європейська стратегія”, а вирішили формувати базис для нової політичної сили з нуля. У зв’язку з цим 21 серпня Міністерство юстиції зареєструвало нову громадську організацію – “Українська стратегія успіху”, з якої Гройсман і піде на вибори.
Серед засновників організації значаться одним з лідерів популярної за часів Помаранчевої революції організації “Пора” Євген Золотарьов, міністр Кабінету міністрів Олександр Саєнко та народний депутат Вадим Денисенко (фракція “Блок Петра Порошенка”).
Відразу декілька джерел в оточенні Гройсмана підтвердили, що ця громадська організація створена для підготовки прем’єра до парламентських виборів у 2019 році. Більш того, у прем’єра вже почав свою роботу передвиборчий штаб.