Громадська організація звернула увагу СБУ та МВС на транспортні війни у Дніпродзержинську

24.11.2014 18:03   -
Автор:

Політичний експерт, голова правління ГО «ГРАД» Ігор Шех на своїй сторінці у фейсбук повідомив, що його громадська організація направила ряд запитів до правоохоронних органів, стосовно транспортних війн у Дніпродзержинську.
Про це повідомляє видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ».
«29 жовтня 2014 року Громадська організація “ГРАД” направила ряд запитів до правоохоронних органів.
Наводимо приклад, стосовно відповіді (дивись на фото) лише двох.
вих. № 5/29 від 29.10.2014
Керівництву УСБУ в Дніпропетровській області
ЗВЕРНЕННЯ
Звертаюсь до Вас з проханням розглянути події, які вже тривалий час відбуваються у місті Дніпродзержинську. На протязі жовтня 2014 року водіями автобусів фірми «Інтерспецмаркет» постійно відбувається блокування автобусів фірми «Автопромінь». Водії автобусів «Еталон» фірми «Інтерспецмаркет» знімають колесо і зникають на тривалий час.
Водночас відбувається постійна бездіяльність та ігнорування працівниками ДАЇ у вирішенні питання знаходження нібито зламаних транспортних засобів (автобусів «Еталон» на дорогах міста, що несуть за собою загрозу створення масштабних ДТП. Також не зрозумілою є дії представників міського управління міліції та його керівництва.
Всі ці події носять ознаку халатної діяльності, або корупційні дії з боку місцевої влади, деяких депутатів міськради та правоохоронних органів у місті Дніпродзержинську», – написав Ігор Шех.
СБУ Дніпропетровської області заявила, що бездіяльність ДАЇ до їхньої компетенції не відноситься, тож слід потурбувати з цього приводу МВС. Там запевнили громадських активістів, що взяли до уваги звернення, відповіли ж за традицією статистикою притягнень до відповідальності за аналогічні порушення.