Горілаааа “Тесла”, па-ла-ла-аааа…

12.08.2020 12:56   -

Так в соцмережах нагадали про знущальну та ницу поведінку влади й Андрія Богдана зокрема на підпал будинку екс-очільниці Нацбанку Гонтаревої, яка зіграла головну роль у націоналізації Приватбанку, через який грабував та шантажував українців Ігор Кломойський – спонсор кандидата в президента Зеленського.

У Києві згорів автомобіль Tesla, який належить колишньому керівникові Офісу президента України Андрієві Богдану. Загоряння трапилося приблизно о третій годині ранку 11 серпня. Його ліквідували за кілька хвилин.

Гонтарева теж прокоментувала підпал автомобіля ексголови Офісу президента: «Ніяких результатів у розслідуванні підпалу мого будинку немає, хоча на камерах відеоспостереження видно, що злочинцям знадобилося 28 секунд, щоб закинути два величезних рюкзака горючої суміші і кинути військовий фаєр на дах мого будинку», — розповіла про безрезультативний хід справи вона.

Валерія Гонтарева заявила, що не здивована такими випадками, зважаючи на ситуацію у країні, де винних не притягують до відповідальності, й нагадала подробиці знищення оселі: «Того ж дня вночі спалили машину. Через два дні зламали ломом двері в нашій квартирі в Києві. І через тиждень спалили наш будинок. Тож тепер зрозуміло, що все це були сплановані спецоперації, а не просто помста однієї людини».

Останнім часом відбулося декілька підпалів. Так, наприкінці липня підпалили будинок засновника «Центру протидії корупції» Віталія Шабуніна. А перед цим було спалено автомобіль ексголови Держекоінспекції Єгора Фірсова.