Гео Лерос знову “вжарив” по “Слугам” – корупція на найвищому рівні

02.10.2020 14:46   -

У черговому відео, опублікованому на особистому каналі нардепа, Гео Лерос розкрив корупційні схеми на вищому рівні держави – за участю Єрмака та Зеленського.

У Комарницкого провели обыски, связанные с коррупцией на Воскресенском мосту (вокруг его строительства – ред.). Он связывается со своим партнером Тищенко, который потушил это дело с помощью Зеленского и Ермака”. За что “смотрящий” ему очень благодарен. Больше Комарницкого никто не трогает. С МВС порешал “первый”, а в СБУ рулит подельник Комарницкого – товарищ Наумов, начальник внутренней безопасности СБУ. Известно, что начальнику киевской СБУ Головашу он и вовсе отдает процент от всех бюджетных платежей. Поэтому сумки в СБУ Комарницкий завозит на оперативном авто СБУ – прямо во двор Службы безопасности“, – розказав Лерос.

В Офісі президента уже відреагували на відеозаписи Лероса.

На оприлюднених плівках розмова осіб, які не мають жодного відношення до Офісу президента. Там є суб’єктивна образлива думка приватної особи, яка озвучує сторонні прізвища, не пов’язані з розмовою. Цим питанням повинні займатися правоохоронні органи. Офіс президента не може надавати кваліфіковану оцінку будь-яким аудіо- чи відеоматеріалам, тим більше втручатися в діяльність правоохоронних органів, яка має бути прозорою“, – заявила прессекретарка Зеленського Юлія Мендель.