Безпечний концерт у бульбашках

26.01.2021 10:39   -

Відома американська рок-група The Flaming Lips влаштувала унікальні пару концертів в Оклахомі. Гурт виступив з живим концертом проти якого ніхто не заперечував.  Адже шанувальники, а також співаки та музиканти, перебували у пластикових повітряних бульбашках і безпечно насолоджувалися музикою, – повідомляє globalspoint.

У п’ятничному шоу група зіграла класику, зокрема Do You Realize, She Don’t Use Jelly та Race For The Prize, а також композиції з минулорічного альбому American Head. З іншого боку, самі учасники також оцінили концерт “бульбашок”.

Усі учасники були у великих білих кулях, наповнених повітрям. Отже, всі учасники були ізольовані один від одного і були в безпеці від зараження на коронавірус.

Зображення

Кожне шоу вміщувало по 100 бульбашок, які могли вмістити до трьох людей.

Виступаючи перед концертами, Койн сказав, що його концерти будуть “безпечнішими, ніж відвідування продуктового магазини”.

Усередині кожного повітряного міхура був високочастотний додатковий динамік – який допоміг запобігти приглушенню звуку – а також пляшка з водою, вентилятор, що працює від батареї, рушник та знак “Я маю пити / тут гаряче.

Якщо ставало занадто спекотно, бульбашку наповнювали прохолодним повітрям за допомогою повітродувки, а шанувальників, яким потрібна ванна кімната, супроводжували працівники закладу, як тільки вони надягали маску і виходили за межі свого кокона.