Актриса оголилася на знак протесту

16.03.2021 09:30   -

Французька актриса Коріна Масьєро(Corinne Masiero) провела оголену демонстрацію, засудивши заходи уряду щодо закриття театрів.

Коріна Масьєро роздяглася догола на церемонії нагородження кінопремії “Сезар”, яка називається “Оскар Франції”, на знак протесту. Так знаменитість вирішила висловити своє невдоволення закриттям у Франції установ культури через коронавірусні обмеження.

Французький уряд закрив театри з жовтня минулого року. Відповідно, з грудня минулого року діячі культури, як провідні місцеві актори та режисери, протестували проти акції закриття театру.

Кінотеатри у Франції були закриті більше трьох місяців, і рішення уряду приборкати інфекцію Covid-19 має значний вплив на всіх, хто працює у культурному секторі, тому актриса вважає, що державна підтримка культури недостатня.

57-річна Коріна Масьєро була одягнена в криваву ослину сукню на церемонії, а під час отримання нагороди вона зняла свою криваву сукню, що символізує кровотечу культурної індустрії.

Вона шокувала тих, хто знаходився в концертному залі, коли роздягнулася на сцені повністю.

Показуючи своє тіло публіці, вона також продемонструвала повідомлення, написане на тілі – “Немає культури, немає майбутнього”.

Актриса також висловилася проти французького прем’єр-міністра Жан-Клода, написавши на спині ще одне гасло – “Дай нам мистецтво, Жан!” 

Інші актори та режисери висували подібні вимоги під час вистави.