Форс-мажор стався на відкритті Dream GogolFest у Херсоні, але шоу триватиме попри все

06.09.2020 20:31   -

Стався форс-мажор під час відкриття фестивалю про який ми вже повідомляли.

Планувалося, що гурт “ДахаБраха” відкриватиме фестиваль на сцені на воді: “У програмі цьогорічного фестивалю – перформативний концерт “І корабель пливе” від керівника театру “Дах”, режисера Влада Троїцького за участю гурту DakhaBrakha він пройде на Трофейному мосту в Гідропарку, де побудують велику сцену в формі корабля. Звичайної сцени для глядачів не буде, а замість цього гостям фестивалю пропонують переглянути концерт з човнів. “

Это изображение имеет пустой атрибут alt; его имя файла - 118871033_131412848673594_6670866907632026047_o.jpg

На жаль, через погодні умови здійснити задумане не вдалось.

Пізніше у своєму Facebook команда фестивалю пояснила, що гурт був готовий виступати за будь-якої погоди, проте, коли вже відпливали останні катери від набережної, почалася гроза, здійнявся сильний вітер та зірвав покриття зі сцени. У результаті пісні звучали в запису, а виступ гурту перенесли на 20:00 6 вересня у готелі “Фрегат” у Херсоні.

Невеличка “заминка” з відкриттям фестивалю, втім, аж ніяк не вплинула на святковий настрій. На локації Urban Cad до 4:00 ночі (чи то, пак, ранку) звучали DJ-сети від DJ Кара Фелікс, DJ Tapolskyi, DJ AnnaKey, 3D Nation, DJ V.Barocco.

Ми відчалили від берега. Тут трохи вітряно, але дощу немає.Радимо і вам підтягуватись на відкриття. Таку подію пропускати не можна!

Опубліковано Dream ГогольFest Пʼятниця, 4 вересня 2020 р.

Над цією програмою працювали десятки людей. Десятки людей заздалегідь знайшли човни і чекали на нас на локації, тож ми прийняли рішення не відміняти шоу. І воно вийшло чудовим завдяки саме херсонцям – всі ці кораблі, танці, радість, ваша підтримка та атмосфера врешті стала головною частиною відкриття фестивалю. Знаєте, які б професіонали не готували шоу, без глядачів справжній хепенінг неможливий, – інформують організатори унікального фестивалю. Ми приносимо вибачення за те, що не змогли зробити все досконало та дуже вдячні за те, що, незважаючи на купу перепон, завдяки саме вам все відбулося яскраво. День був дуже складний, та разом з вами він став чудовим. Оскільки пісні звучали у записі, ми домовилися із гуртом: DakhaBrakha затримується у Херсоні ще на 2 дні та виступить із живим звуком у готелі Фрегат“, – пояснили організатори.