ФК “Динамо” лишився без головного тренера. Хто винен?

21.07.2020 15:08   -
Автор:

Сенсаційна новина: Олексій Михайличенко та його асистенти Вадим Євтушенко, Сергій Федоров і Михайло Михайлов не працюватимуть з киянами. Керівництво клубу не задовільне поточним рівнем гри команди. Повідомляється, що “біло-сині” зробили недостатньо для боротьби за звання чемпіона України і для гідного виступу в європейських клубних турнірах. Хоча під керівництвом Михайліченка “Динамо” в цьому сезоні виграло Кубок України і завоювало срібло УПЛ.

Олексій Михайличенко був призначений на посаду тренера «Динамо» двічі: вперше – у травні 2002-го, вдруге – у серпні 2019-го.

«З поверненням не склалося. Менше двох тижнів назад Олексій Михайличенко увійшов в історію українського футболу як перший тренер, котрому вдалося виграти Кубок України після 17 років перерви після попереднього такого успіху. Однак для власника «Динамо» цей трофей не став аргументом. Не переконало його і друге місце в чемпіонаті, котре вивело киян у кваліфікацію Ліги чемпіонів», – аналізує ситуацію видання Главком, – «…чому в Михайличенка і його тренерського штабу не вийшло, особливо з урахуванням, що до повернення на тренерський місток він протягом майже десяти років років працював у клубі на посаді спортивного директора і знав ситуацію з середини? Від Олександра Хацкевича Михайличенко прийняв далеко не безнадійний колектив. Колектив, який програв у кваліфікації Ліги чемпіонів «Брюґґе» і вийшов з-під контролю попереднього наставника, але ці проблеми виглядали зрозумілими і для досвідченого фахівця калібру Михайличенка – вирішуваними».

Про наступників, хто найімовірніший претендент, міркують на сайті football24.ua. Припускають, що йтиметься про такі кандидатури: Віктор Скрипник, Ненад Б’єліца, Огнен Вукоєвіч, Рауль Ріанчо.

Автор – Боніфацій