Філатов жорстко відповів, що в Зеленодольську немає сепаратистів

02.05.2022 09:10   -

Мер Дніпра Борис Філатов спростував інформацію від Головного управління розвідки, про те, що в Зеленодольську нібито дислокується підрозділ окупантів. Міський голова наголосив, що Зеленодольськ захищають ЗСУ та ТрО, і московитських солдатів там немає.

На думку Філатова, ГУР МО публікує перехоплення переговорів ворогів “наввипередки з СБУ та МВД”.

“Хоч іноді мізки свої вмикайте. Щоб паніку не створювати. У вас там є внутрішня цензура? … А краще займайтеся своїми прямими посадовими обов’язками. А то я дивлюся, що багато хто вирішив перетворитися на х@євих вояк аматорського інформаційного фронту”, – пише мер Дніпра. 

«ГУР МО на своєму офіційному ресурсі розмістило розмову окупанта, «підрозділ, якого дислокується у Зеленодольську Дніпропетровської області». І нібито вони «штурмуватимуть Дніпропетровщину»… Цю інформацію одразу підхопили наші вільні ЗМІ, і вона вийшла у топ-новин по всій Україні… Шановні колеги із ГУР! Хочу вам повідомити, що у Зеленодольську немає окупантів. І, певен, ніколи не буде. Це місто, яке мужньо захищають наші ЗСУ та ТРО», – написав Борис Філатов на своїй сторінці у Facebook.

Раніше Головне управління розвідки опублікувало перехоплення розмови Руслана, мобілізованого з території так званої “ДНР”. У спецслужбі зазначили, що його підрозділ дислокується в Зеленодольську. У розмові Руслан розповідав дружині, що найближчим часом окупанти планують новий наступ на Дніпропетровщину.