Філатов нагадав депутатам про своє право ветувати їхні рішення

02.02.2016 15:44   -
Автор:

Мер Дніпропетровська повідомив, що спроби налагодити роботу депутатського корпусу тривають. Ключовим питанням залишається ухвалення головного фінансового документа на 2016 рік.
Про це пише видання “ДНЕПР. ГЛАВНОЕ” з посиланням на прес-службу Бориса Філатова.
«Немає жодних «договорняків» і кадрова вакханалія і чехарда в міській раді тривають. Депутати не можуть розсістися на місця і визначитися з комісіями. Ситуація заплутується ще й тим, що деякі не розуміють, де хочуть працювати. Деякі хочуть, але не знають – як. У деяких протилежні інтереси. Чудеса продовжуються», – сказав Філатов.
Мер Дніпропетровська також повідомив, що не дивлячись на певні нерозуміння, переговорні процеси в стінах міської ради все-таки йдуть.
«Є певна домовленість між лідерами фракцій, груп, політичних партій про те, що, напевно до 15 лютого ми все-таки вийдемо на якийсь формат», – заявив Борис Філатов у студії програми «Василівський острів» на 11 телеканалі.
Читайте також: В Днепропетровском горсовете теряются проекты решений, – общественник
За його словами, як міський голова, він зацікавлений насамперед у прийнятті бюджету міста.
«Зараз ми виконуємо всі зобов’язання по 1/12. Проте бюджет, як основоположний документ, повинен бути прийнятий. Зараз по бюджету йдуть дуже серйозні слухання. Всі розпорядники коштів у складі виконкому захищають бюджет. І чомусь основних обурених депутатів я на цих засіданнях не бачив», – підкреслив мер Дніпропетровська.
Читайте також: В таких городах, как Днепропетровск, метро не нужно, это нонсенс, – заммэра