Егейське море стане ближче

10.02.2021 11:20   -

Лоу-кост Pegasus Airlines відкрив продаж квитків на прямі рейси із Запоріжжя на турецький курорт Бодрум на березі Егейського моря. Згідно з оприлюдненим розкладом, авіакомпанія запустить маршрут 6 червня і буде його виконувати до 24 жовтня включно раз на тиждень, – повідомляє avianews.com.

Поки аеропорт у Дніпрі ледве животіє через позицію власника, поки мінімальна кількість маршрутів доступна прямо з Дніпра, найближчий до нас аеропорт, з якого можна розширити коло подорожей, це наш сусід – Запоріжжя.

Отже, вильоти з Бодрума по суботах о 23:45 з прибуттям в Запоріжжі о 01:55. Рейси з Запоріжжя заплановані по неділях о 2:35 з прибуттям в Бодрум о 04:45.

Авіакомпанія дозволяє комбінувати прямі рейси і рейси з пересадкою, які виконуються в інші дні. Наприклад, в одну сторону пасажир може полетіти напряму, а в іншу через аеропорт Стамбула.

Мінімальна ціна авіаквитків на прямі рейси Запоріжжя-Бодрум починається від $120 в один бік з урахуванням перевезення тільки ручної поклажі. Квиток за найнижчим тарифом з багажем коштує від $128 в одну сторону.

Зараз Pegasus Airlines виконує прямі рейси із Запоріжжя до стамбульського аеропорту Сабіха Гекчен в азіатській частині міста.

Городок, дивно нагадує Грецію. Пейзажі тут захоплюють дух і залишаються в пам’яті на все життя. Будиночки білого кольору, розкидані по крутих схилах, вхід в воду часто скелястий, але місцями є і пологі піщані пляжі. В околицях міста можна зайнятися віндсерфінгом або кайтсерфінгом.

Любителям історії однозначно варто побувати тут, адже місто славиться музеями і пам’ятками античності.

Результат пошуку зображень за запитом Галікарнас

Бодрум підходить любителям нічних клубів і розваг, головний клуб курорту — Галікарнас, знаменитий на всю Європу. Відпочивати в місті віддають перевагу молоді люди, а й готелів, націлених на туристів з дітьми, багато.

Результат пошуку зображень за запитом Галікарнас