До роботи стануть лише вакциновані

04.08.2021 08:57   -

IT-корпорація Microsoft попередила своїх співробітників, що вакцинація від COVID-19 буде обов’язковою умовою для повернення на роботу в офіси компанії, – повідомляє The Verge.

«Microsoft проінформувала співробітників, що, починаючи з вересня, потрібно підтвердження вакцинації від усіх, хто увійде в будівлю Microsoft у США», — пише видання.

Компанія планує повністю відкрити свій офіс після 4 жовтня 2021 року.

«Ґрунтуючись на наших постійних консультаціях з експертами в галузі охорони здоровʼя та даних, найраніша дата повного відкриття наших робочих місць в США буде не раніше 4 жовтня 2021 року», — йдеться у заяві компанії, яка опинилася у розпорядженні The Verge.

Крім того, Microsoft обіцяє забезпечити спеціальним житлом співробітників, які не можуть вакцинуватися з медичних чи релігійних міркувань.

Американська компанія Netflix зобовʼязала акторів, які залучені до зйомок на студії у США, і деяких співробітників пройти вакцинацію від коронавірусу.

До офісів Google зможуть повернутися тільки ті співробітники, які зроблять щеплення проти коронавірусу.

Мер Дніпра Борис Філатов вирішивне чекати погіршенняепідеміологічної ситуації і зобов’язав своїх співробітників щепитися проти коронавірусу вже зараз.

«Тепер всі мої підлеглі зобов’язані бути вакцинованими, а якщо не хочуть, то нехай за свої гроші щотижня надають довідку про негативний ПЛР (як в мерії Нью-Йорка). Або звільняються», – категорично заявив міський голова.

Вакцинованих дніпрян очікують «подарунки» у вигляді безкоштовного проїзду у метро і безплатних кіносеансів.