Дніпровські комунальники обіцяють побороти шаурму на зупинках

21.06.2019 11:45   -
Автор:

Новоспечений директор комунального підприємства “Дніпротранскомплекс” Станіслав Робота повідомив, що комунальники вже почали боротьбу проти небезпечних кіосків з шаурмою та чебуреками на зупинках громадського транспорту в Дніпрі.
Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, повідомляє Інтернет-видання “ДНІПРО. ГОЛОВНЕ“.
Як зазначається, КП “Дніпротранскомплекс” – це підприємство яке відповідає за належне утримання зупинок громадського транспорту в місті. За словами Станіслава Роботи, протягом останнього місяця в Дніпрі ведуть активну боротьбу проти неналежно встановлених МАФів на зупинках. При цьому чиновник скражиться на те, що під час знесення таких кіосків на адресу комунальників йдуть численні погрози.
“Символічно, що через місяць моєї роботи на посаді, початі перші демонтажі в центральній частині міста. За цей час, я не міг навіть подумати скільки поважних людей вступлять у боротьбу за свої “шаурмятні”, “чебуречні” та алкогольні кіоски. Мною проведено безліч перемовин, з погрозами “чекайте СБУ” та пропозиціями домовитись мирним шляхом. Але, як Ви побачите трішки пізніше, всі ці розмови виявились марними. Дніпряни заслуговують на комфортні умови пересування містом. Жодні “криші” та “великі дядьки” не зроблять з зупинок “харчевні” та розливайки”, – написав Станіслав Робота
Слід зазначити, що подібні обіцянки від міської влади лунають не вперше. Втім, наразі на вулицях міста можна побачити численні нові “зупиночні комплекси”, які фактично перетворилися на симбіоз зупинок та кіосків, що торгують сигаретами, шаурмою та чебуреками.