Дніпровська міська рада обговорила співпрацю із Шанхаєм у сфері цифрової трансформації

29.10.2021 12:07   -
Автор:

У Дніпровській міській раді відбулася робоча нарада із членами Торгово-промислової палати України та Центром просування торгівлі та інвестицій «Один пояс, один шлях» з метою обговорення напрямів співпраці з м. Шанхаєм (Китай) щодо участі у спільному проєкті «Digital Friendly City».

Зустріч відбулась в онлайн-форматі.

«Сьогоднішня зустріч – це початок дуже важливого шляху. Зараз інтенсивно розвиваються відносини між Україною та Китаєм в агропромисловому секторі, але всім відомо, що Китай – провідна держава у сфері диджиталізації. Ми починаємо спільний проєкт із Шанхаєм у сфері цифрової трансформації. Це перша така робоча зустріч, де ми представимо свої пропозиції та послухаємо пропозиції закордонних партнерів», – зазначила начальниця управління економічного розвитку та інвестицій департаменту економіки, фінансів та міського бюджету Дніпровської міської ради Наталія Чернишова. 

У ході робочої наради дніпровська сторона презентувала напрями співпраці: створення автоматизованої системи управління ЖКГ та геопорталу міста з автоматизованою базою даних міської нерухомості.