Дніпровська міська рада інформує: як працюють комунальні служби міста

21.03.2023 06:30   -

Сьогодні бригада КП «Теплоенерго» продовжить ремонтні роботи на вул. Пастера. Через це зупинена робота котельні та відсутнє теплопостачання у 2 будинках, які опалюються від неї.

Також міська аварійна служба продовжує ремонтні роботи по ліквідації пориву у будинку № 3 по вул. В. Чапленка, 3. Наразі перекрито подачу тепла у будинок №71 на пр. Л. Українки та В. Чапленка, 3. Теплопостачання буде відновлено по завершенню робіт.

Аварійні ситуації на мережах водопостачання відсутні.

За завданням міського голови Бориса Філатова всі комунальні служби Дніпра мають всю необхідну техніку та матеріали. Завдяки цьому вони можуть швидко та якісно виконувати будь-які ремонти на комунальних мережах.

За минулу добу, 20 березня, завдяки напруженій роботі комунальних служб було усунуто 24 засмічення на каналізаційних мережах водовідведення, а також ліквідовано 25 пошкоджень на мережах водопостачання.

Станом на 6 ранку проблеми з водопостачанням у Дніпрі відсутні. Всі підвищувальні насосні станції працюють та повністю забезпечують подачу води у будинки дніпрян.

Станом на 6:00 у Дніпрі у звичному режимі працюють об’єкти теплопостачання КП «Коменергосервіс» та КП «Жилсервіс-Дніпро». Теплом забезпечені всі будинки, які обслуговують котельні цих КП.

Також у роботі всі районні, квартальні та теплорозподільчі пункти КП «Теплоенерго». Теплопостачання дніпрянам забезпечено в повному обсязі.

Станом на 6:00 знеструмлень об’єктів теплопостачання у Дніпрі не зафіксовано.

Щодо електропостачання

За інформацією приватної енергетичної компанії ЦЕК, сьогодні у Дніпрі з 8:00 до 17:00 триватимуть планові роботи за адресами:

  • Запорізьке шосе: 2, 2а-2ж, 4, 6, 8, 10, 12, 16;
  • Бульвар Зоряний: 1, 1а;
  • ЖК «Грані».

Через це буде відсутнє електропостачання за цими адресами.

Міська влада опікується об’єктами критичної інфраструктури та робить все можливе, аби ніщо не вплинуло на їх роботу. Всі проблемні ситуації з подачею води та тепла в будинки дніпрян міська влада тримає на контролі та вирішує у найкоротші терміни.

Нагадуємо, якщо у вас виникли проблеми з водопостачанням чи опаленням, телефонуйте на Єдину гарячу лінію Дніпровської міської ради:

(056) 732-12-12
(095) 732-12-12
(096) 732-12-12
(073) 732-12-12