Дніпропетровський “Правий сектор” приєднався до нового патріотичного руху Яроша

29.12.2015 13:30   -
Автор:

Дніпропетровська обласна організація НВР Правий сектор зробила офіційну заяву з приводу повідомлення Дмитра Яроша щодо виходу з ПС і оголошення про створення нового національно – патріотичного руху.
Про це пише видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ».
«Дійсно, на теперішній час визріла необхідність удосконалення та розширення націоналістичного руху в Україні, що має двоєдину мету – збереження існуючої Української держави та, шляхом революційних змін – здобуття і розбудову Української Самостійної Соборної Держави.
З метою створення єдиного фронту протидії московській агресії, ми прийняли рішення про обрання свого шляху революційної боротьби на чолі з Провідником Дмитром Ярошем», – йдеться у заяві.
Також учасники організації заявили, що Провідник Дмитро Ярош не «зрадив» Правий Сектор: «Ті, хто вдається до звинувачувальної критики щодо заяви Д. Яроша, намагаються не звертати уваги на декотрі принципові моменти його заяви. Вони ж полягають в тому, що не Ярош виходить з Правого Сектору, а команда однодумців, націоналістів, бійців розширює свою діяльність по побудові нової України. Добровольчий Українських Корпус на базі бойових підрозділів – 5-го та 8-го БАТів, Госпітальєрів, ДУК-інфо, а також волонтерів, певної частини найпотужніших обласних організацій – перетворюється на Добровольчу Українську Армію. Таким чином, рух за визволення України та побудову УССД розширюється як якісно, так і кількісно, вбираючи в себе те найкраще та найконструктивніше, що є у Правому Секторі, з суровою дисципліною, структуризацією, завданнями та методами боротьби».
З 28 грудня 2015 року, Дніпропетровська обласна організація національно-визвольного руху Правий Сектор у повному складі свого активного членства виходить зі структури ПС та під проводом Дмитра Яроша реструктурується в обласний підрозділ нового громадсько-політичного руху, метою якого і буде досягнення стратегічної мети – Української Самостійної Соборної Держави.
Читайте також: «Титановый Джексон» стал днепропетровским чиновником