Дніпропетровська ОДА виділить 180 гектарів землі колишньому регіоналу Фельдману

11.12.2020 12:47   -

Олександр Борисович Фельдман – член партії “Батьківщина”, коли при владі була Тимошенко, але після перемоги Януковича – вступив до керівної Партії регіонів, а потім – до ОПЗЖ. Відомий борець проти українського націоналізму та української мови, намагається перекласти відповідальність за голодомор на самих українців.

Скандал із написом біля меморіального комплексу пам’яті жертв Голодомору на виїзді з Харкова, саме в цьому місці Фельдман примудрився встановити величезний яскравий кольоровий райдужний та барвисто веселий напис «ФЕЛЬДМАН ЕКОПАРК».

Новости: Украинские историки просят Фельдмана убрать инсталляцию от  памятника жертвам Голодомора | NewsRoom - Актуальные новости Харькова,  Украины и Мира
Це з одного боку меморіалу
А це – з іншого
Это изображение имеет пустой атрибут alt; его имя файла - feldman02.jpg

“Тепер поруч з пам’ятником, який символізує Голодомор, свідомий й цинічний геноцид українського народу, гордо височіють паркани скотного двору і величезний напис “Фельдман ЕКО ПАРК”, а на тлі простягнутих до неба рук завзято паскудять лами. Це кричуща неповага, цинічна й нахабна. І мені цікаво, якби поруч з Бабиному Яром набудували курників, як швидко б піднялося виття?”, – цитує обурених харків’ян mykharkov.info.

У січні 2014 року підтримав диктаторські закони, антидемократичні ініціативи для придушення протестів під час Революції гідності.

Судячи з усього, Фельдман збирається за наш кошт влаштувати ще один “Фельдман-парк” куди возитимуть перед черговими виборами заради агітації за владу Зеленського, як це було цьогоріч чи за лідера своєї партії – Рабіновіча.
Можливо, що причини пошуку землі біля Дніпра криються в Харкові, де клан Кернеса оголосив війну Фельдману за землю під ринками, які належать Фельдману.

Якщо адміністрація «Барабашово» не платитиме за землю, як годиться, то ця земля буде передана в запаси міста, – погрозив Керенс.

Фельдман подал в суд на харьковский горсовет - ЗНАЙ ЮА

А на вулицях міста почали роздавати газету з логотипом «Харьковских известий» з публікацією «Афери Фельдмана з землею на «Барабашово». У матеріалі йшлося про те, що на ринку 28 земельних ділянок (40% всієї торгової площі!) не оформлені належним чином. Магазини, всупереч закону, встановлені прямо на лініях міських комунікацій, а підприємці платять за оренду до 2021 року включно, – повідомляє KHARKIV Today.

А можливо річ в однопартійці – голові обласного ОПЗЖ Гуфмані Геннадію Леонідовичі, який очолив фракцію ОПЗЖ в облраді з другим результатом – «Опозиційна платформа «За життя» – 20,31%, якому теж приписують шахрайство з державним майном.

Рабинович призвал Днепр поддержать на выборах ОПЗЖ.

5 років тому Гуфман стає депутатом Дніпропетровської міськради і директором КП “Бюро з обліку майнових прав та діяльності з нерухомістю”. Тоді ж почався “зоряний час” Геннадія Гуфмана: в його веденні виявилося найдорожче в будь-якому місті – комунальна власність. Причому, цей контроль закріплювався ще й тим, що Гуфмана був головою постійної депутатської комісії з питань комунальної власності, інформує antikor.

У 2013 році спалахнув скандал, пов’язаний з рішенням, прийнятим Господарським судом Дніпропетровської області. Суддя передав 96 об’єктів нерухомості в центрі міста якомусь ТОВ “Соляріс”.

Журналісти з’ясували, що сотні об’єктів нерухомості міста “попливли” в руки фізичних і юридичних осіб шляхом нарощування “лівих боргів” перед підставними фірмами, які потім їх продавали іншим фірмам, подібним “Соляріс”. Остання ж продавала отриману “мирним шляхом” з боржниками нерухомість за ринковою ціною, а угоди оформляла нотаріус Яна Гуфмана – законна дружина і мати чотирьох дітей самого Геннадія Гуфмана.

Підсумок – посада голови постійної депутатської комісії з питань комунальної власності Геннадій Гуфмана втратив, отримавши славу людини, як мінімум, що допомагає позбавити Дніпро нерухомості вартістю близько мільярда гривень. Однак особливого інтересу з боку правоохоронців це чомусь не викликало.

Ось така теперішня влада в нашій облраді, яка опікуватиметься “інвестиціями” однопартійця Гуфмана – Фельдмана. Поки що маємо лише обіцянки про створення райського парку зі звірами та деревами, а натомість вже виділено 180 гектарів! та гарантовано за наш рахунок підведення комунікацій. А якщо зважити на проросійські заяви ОПЗЖ та всіх їхніх лідерів, на безперервні спроби торпедувати цілісність держави федералізацією та запровадженням другої державної мови, яка поховає надії українців на відродження рідної мови, то варто оцінити таке просування в нашу область – загрозою для спокою Дніпра і області.

ОПЗЖ: як дві групи впливу поділили партію згори донизу | Громадський рух  ЧЕСНО

Отже, у Підгородньому збираються побудувати перший в регіоні екопарк. Стало відомо, якою площею він буде і де розташуватися, – повідомило dp.vgorode.

Як повідомили в прес-службі ОДА, 9 грудня, в Дніпропетровській ОДА відбулася зустріч між представниками влади та приватним інвестором “Фонду Олександра Фельдмана”. Під будівництво парку збираються виділити дві великі ділянки недалеко від Дніпра – в ПІДГОРОДНЯНСЬКИЙ ОТГ. 

Перший площею 88 гектара вже передали в оренду, другий буде площею 92 гектара і документи на нього поки що готують. Тобто, загальна площа екопарка складе 180 гектарів.

На цій території планують звести масштабну зону відпочинку, де можна буде подивитися не тільки на сотні видів рослин, але і на тварин, птахів з усього світу. Зокрема, планують висадити понад 15 тисяч дерев, кущів і поселити більше тисячі тварин. Цікаво, що Гуфман теж полюбляє садити дерева.

Інвестор Олександр Фельдман розповів, що подібний проект вже є в Харкові, але він трохи менше (площа “Фельдман-Екопарк” становить 140 гектарів). За його словами, це буде не просто зоопарк, а “сафарі парк з цікавими зонами для кожного члена сім’ї”. Територією можна буде пересуватися на машині, човні або пішки. Також Олександр Фельдман обіцяє, що в парку буде багато “контактних” майданчиків для спілкування з тваринами.

 За кошти області тільки підведуть комунікації. В ОДА впевнені, що будівництво парку допоможе підвищити туристичну привабливість області та отримати прибуток в бюджет.