Дніпропетровська «Батьківщина» засудила напад на Олександру Кужель

06.11.2015 13:00   -
Автор:

Дніпропетровська обласна організація ВО «Батьківщина» глибоко обурена та засуджує ганебний інцидент у приміщенні Верховної Ради України, внаслідок якого дістала струс мозку народний депутат України Олександра Кужель.
Про це повідомляє видання “ДНЕПР. ГЛАВНОЕ” з посиланням на прес-службу політсили.
«Олександра Кужель є куратором та відповідальним за Дніпропетровську область, – зазначається у заяві, поширеній прес-службою обласної партійної організації. – Тому все, що сталося, глибоко обурило партійців. Адже Олександра Володимирівна є одним з найбільш шанованих українських політиків, автором багатьох реформ у сфері підприємництва, людиною, що завжди відзначалася своєю чесною і принциповою позицією. І якщо чоловік, Андрій Тетерук, який називає себе офіцером, не знайшов інших аргументів, як підняти руку на жінку, то йому не місце у найвищому законодавчому органі країни».
«Батьківщинівці» Дніпропетровщини вимагають від Генеральної прокуратури України притягнення Андрія Тетерука до належної відповідальності і позбавлення його недоторканості.
Також у заяві робиться заклик і до фракції «Народного фронту» у Верховній Раді України, членом якої є зловмисник, відмежуватися від свого колеги і дати його діям чесну і принципову оцінку.
«Те, що сталося, є не просто неприпустимим, а ще й пересторогою для всіх тих, хто отримання депутатського мандата сприймає як знак для власної вседозволеності. А тому ми повинні дати цьому рішучу відсіч раз і назавжди», – наголошується у заяві.
Читайте також: Вже 5 тисяч бажаючих служити в новій поліції Кривого Рогу