Дніпропетровці зможуть впливати на призначення міських керівників поліції

02.02.2016 20:14   -
Автор:

Долучитися до відбору кандидатів на керівні посади відділів поліції у Дніпропетровську може кожен мешканець міста.
Про це повідомила керівник відділу комунікації ГУ НП у Дніпропетровській Ганна Старчевська, пише видання “ДНЕПР. ГЛАВНОЕ”.
“В першу чергу, при призначенні на керівні посади в поліції будуть враховувати професійні якості. Також будуть братися до уваги відгуки мешканців щодо роботи чи бездіяльності того чи іншого з кандидатів. Саме з цією метою ми і пропонуємо дніпропетровцям долучитися до обговорення кандидатур, надіславши свої критичні та об’єктивні зауваження на нашу електронну адресу vzg@dp.mvs.gov.ua,” – зазначила Ганна Старчевська.
За словами начальника відділу комунікації свою допомогу у розгляді заяв, що будуть надходити на адресу поліції запропонував громадський діяч, ініціатор проекту “Як приручити Закон” Антон Деньгуб.
“Наш спільний обов’язок – не просто розмови про негативні прояви у поліції. А в разі, коли маєте переконливі факти щодо протиправних діянь того чи іншого кандидата в керівники поліції міста – об’єктивно викласти та надіслати їх на адресу поліції. Я пропоную також писати і на мою сторінку у Фейсбуці” – додав Антон Деньгуб.
Свої зауваження, критичні відгуки, побажання мешканці можуть надсилати впродовж місяця. На сьогодні у списку претендентів на керівні посади відділів поліції Дніпропетровська 59 осіб.
Читайте також: Завтра в Днепропетровске начнут выдавать предписания на демонтаж незаконных МАФов