Дніпро виходить на Всеукраїнську антихутряну акцію

08.02.2019 13:45   -
Автор:

В неділю, 24 лютого о 12:00 в Дніпрі пройде антихутряна акція “Знімай хутро назавжди!”. Дніпрян запрошують вийти на Європейську площу біля каруселі із закликом до перехожих відмовитися від кривавого матеріалу.
Про це повідомляє інтернет-видання “ДНІПРО. ГОЛОВНЕ” з посиланням на “Наше місто“.
В цей самий день за ініціативою UAnimals антихутряні акції пройдуть в найбільших містах країни. Хутро – це непротрібна і кривава індустрія. у Дніпрі діють ферми – люди продають хутро через інтернет, розводять тварин для мисливських притравок.
Організатори сподіваються, що захистників тварин почують і за законопроект проголосують у Верхновній Раді України. Також хутряні ферми шкодять екології, а сам процес виготовлення хутра – це емовірно жорстока процедура.
“Якій в ній сенс, коли на ринку є безліч гарного та якісного одягу без використання живих тварин”, – зазначила волонтер, засновник спільноти «Save a fox» Інесса Капінус.
Лисиця Герміона – врятована волонтерами в гаражному кооперативі. Її ледь не загризли собаки. Наразі їй лікують лапку, але Інесса не виключає, що лисиця буде одомашнена – вона дуже молода і швидко звикла до людей. І це може стати перепоною для випуску її в заповідній зоні.